Define Me

Jika Allah menolong kamu, maka tiada apa yang dapat mengalahkanmu, tetapi jika Allah membiarkan kamu (tidak memberi pertolongan), maka siapa yang dapat menolongmu setelah itu? Karena itu hendaklah pada Allah saja orang-orang mukmin bertawakal 3:160

Nothing more stressful than counting the days left before another osce exam.
Final year, hola !

baca dengan nada girang sambil-sambil stress.

Perasan yang diri sendiri kurang tersenyum sejak akhir-akhir ni, jadi search-searchlah di youtube cari lagu senyum seindah suria. hehe.
Ada jumpa satu video, student menyanyi. jadilah. download dan replay, replay dan terus replay. sampai berjalan ke hospital pun senyum sorang-sorang.
sampai pakcik hisap syisya tepi jalan pun pandang pelik apahal lah budak ni senyum sorang-sorang.
haha.

yang best nya, baru perasan ada alamat blogspot lepas abis video tu. pastu mulalah bajet takda kerja sedangkan lusa ada presentation dan esok akan meneruskan hari-hari scary dekat department nephrology yang memang kena study dulu kalau tak kena tembak dengan doktor.
budak ni pun student medik jugak !! what a coincidence. haha.
last update 2009 kot.

tapi sekarang ni excited bila jumpa budak sebidang ataupun senior doctor.

okeyh, entry ni totally useless, benefitless, buat hilang stress.

sorry terambik masa.

Maafkan saya budak bajet final year yang tengah stress.

p/s : writing is a way for me to let go my stressful condition. i guess ;)
waiting for prince charming to rescue me from thiss endless medical world. haha :p

1 mEssAge:

haha.. fhm dh klu budak medik stress mcm mne.. haha
by the way,,, gud luck k :)

Popular Posts